Новини

Блогър показа изцяло интериора на дългоочаквания Tesla Cybertruck (ВИДЕО)

Интериорът на Tesla Cybertruck е заснет в Минск. Едноминутно видео с преглед на интериора на електрическия пикап беше публикувано в YouTube от беларуския блогър vlad vein.

Как е успял да получи достъп до колата и как Cybertruck се е озовал в Беларус, не е ясно. По последни данни пикапът на Tesla ще излезе на пазара едва в края на тази година, освен ако датата на дебюта не бъде преместена отново.

На кадрите се вижда голям сензорен дисплей на мултимедийната система с променен интерфейс, чиято дясна страна е с навигатора.

Отляво е ключова информация за автомобила, включително ниво на зареждане на батерията и различни уведомления за електрониката. Tesla е преработила дизайна на иконите и е добавила ефект на размиване между страните на екрана.

Блогърът показва и волана тип щурвал с плоско дъно и горна част, около който имаше много спорове, централен тунел с ъглови поставки за чаши и отделение за безжично зареждане на две устройства. Пикапът има огромен панорамен покрив и сгъваем сенник.

Tesla Cybertruck, представен преди почти четири години, е все по-близо до пазарния си дебют и затова е все по-често попада в обектива на очевидци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *